Terug naar overzicht

Jeroen voelt zich echt thuis bij Kemi

Deze keer staat Jeroen in de spotlight. Jeroen heeft een opleiding tot Hovenier gevolgd, maar kon toen gedurende de crisis niet aan werk komen. Omdat zijn vader al bij Kemi werkte is hij zo in aanraking gekomen met het bedrijf. Inmiddels is hij al jaren vaste kracht binnen het bedrijf. Ondanks dat hij ook wel eens ergens anders heeft gewerkt kwam hij weer terug op het vertrouwde nest.

Wat is de reden dat we je weer onze collega mogen noemen?

“Ik werk sinds 2014 bij Kemi. Tussendoor ben ik twee keer weg geweest. De eerste keer was omdat ik toch wilde kijken of ik toch wat met mijn hoveniers opleiding wilde gaan doen. De tweede keer was omdat ik toch ook graag wel eens ergens anders wilde kijken. Het gras is alleen niet altijd groener aan de andere kant. Dus ben ik toch weer terug. De reden dat ik denk dat dit toch wel komt door de sfeer en de vrijheid. Iedereen heeft het beste met elkaar voor, zowel Anton als alle andere collega’s. Je kunt bij iedereen alles kwijt. Je kunt altijd dingen overleggen en er wordt naar je geluisterd. Dat is wel belangrijk. Daarnaast vind ik uitdaging in mijn werk belangrijk. Ik heb specifiek aangegeven dat wat ik nu doe ik ook echt wil blijven doen, daar zit voor mij nu eenmaal de meeste uitdaging.”

Kemi verandert, aan welke projecten mag jij meewerken?

“Qua machines is hier de afgelopen jaren het meest verandert. Hier zitten wel veel verbeteringen in door de jaren heen. Ik denk nu ook dat we op het gebied van machines voorlopen nu. Bij de schuurmachine heb ik wel het een en ander gedaan om dat stuk te verbeteren in de manier van werken. Ik ben nu zelf bezig op mijn afdeling met verbetertrajecten rondom kwaliteit. Daarin wil ik wel voorlopen en zorgen dat het blijft ontwikkelen.”

Wat zijn je toekomstplannen?

“Ik leer nu werken op de ponsmachine, de lasermachine en de pons-/lasermachine. Dat is al een project op zich. Het zijn vrij ingewikkelde machines waar heel veel mogelijkheden op zitten. Hier kan ik nog wel een aantal jaar mee verder voordat ik echt de fijne kneepjes ken. Daarnaast blijft de kwaliteit wel een terugkerend onderwerp. Hier zijn we ook continu aan het verbeteren. Wat we doen is maatwerk en het komt ooit op de tiende nauwkeurig. Klanten hebben nu eenmaal bepaalde verwachtingen waar je aan moet voldoen. Als je hier niet aan voldoet dan gaan ze naar een ander.”

Voor welke mensen is Kemi de perfecte werkgever?

“Voor mensen die houden van gezelligheid. Als je daarvan houdt dan zit je hier goed. Een lolletje op zijn tijd vind ik wel belangrijk. Dat is ook een van de redenen waarom ik iedere dag enthousiast naar mijn werk ga. De dagen vliegen voorbij. Dat heb ik hier ook altijd gehad en ik ben erachter gekomen dat ik dat niet overal heb. Als je vanuit jezelf al gezellig en leergierig bent dan kom je hier al een heel eind.”

Ontdek Kemi

Plaatwerk vraagt om vakmanschap. Dat gaat verder dan topkwaliteit, een slimme machinestrategie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Maatwerk in service is net zo belangrijk. Altijd weten waar u aan toe bent, daar draait het om.

Contact person

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder!

T+31 (0)40 204 22 55

Einfo@kemi.nl

Offerte aanvragen