mouse_white Created with Sketch.

Over Kemi

Grenzeloos plaatwerk uit het hart van de Kempen

Kemi kent een lange historie. De Kempische Metaalwaren Industrie werd al in 1961 opgericht. Vanuit een voormalige boerenschuur werd metaal bewerkt voor bedrijven in de regio’s Eindhoven en de Kempen. Het familiebedrijf van toen is uitgegroeid tot een modern bedrijf dat wereldwijd kwalitatief plaatwerk levert. Toch is de sfeer nog altijd even informeel en de teamspirit hoog. We zijn niet alleen toegewijd aan onze klanten, maar ook aan elkaar. En dat zorgt weer voor bevlogenheid in alles wat we doen.

Ons team

Altijd in ontwikkeling

We zijn kritisch en vindingrijk, want dat is het fundament van kwaliteit. Er is altijd een slag te maken, optimaliseren is nooit ‘klaar’. Bij Kemi geloven we dan ook dat technische grenzen er vooral zijn om te toetsen hoe vindingrijk we zijn. Met een origineel idee een ogenschijnlijk ‘onmogelijk’ klusje toch klaren, dáár doen we het voor. Bovendien blijven we altijd investeren in de toekomst: nieuwe methodes, nieuwe machines, nieuwe inzichten. Kemi staat nooit stil.

Dit team ondersteunt de vakmensen op de werkvloer

Anton Smits

Technisch directeur/eigenaar

Sandra Bakermans

Administratie

Chris Lindelauf

Bedrijfsleider

Diana Smolders

Assistente bedrijfsleider

John van Diepenbeek

Hoofd bedrijfsbureau

Leon van Lieshout

Planner

Hans Verhagen

Werkvoorbereider

Glenn Leijten

Werkvoorbereider

Daan Kea

Werkvoorbereider

Maartje de Lepper

Logistiek manager

Yvon Roos

Kwaliteits Contole

Ricky van Veldhoven

Logistiek medewerker

Ontdek Kemi

Plaatwerk vraagt om vakmanschap. Dat gaat verder dan topkwaliteit, een slimme machinestrategie en een hoge leverbetrouwbaarheid. Maatwerk in service is net zo belangrijk. Altijd weten waar u aan toe bent, daar draait het om.

Contact person

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag verder!

T+31 (0)40 204 22 55

Einfo@kemi.nl

Offerte aanvragen